Info anti-aging

Innerlijke rust en een persoonlijke uitstraling ontstaan met de jaren. De weg naar deze harmonie is vol ervaringen en verrassingen. Dit manifesteert zich in het gezicht en maakt ons mooi en uniek.   
Schoonheid is geen kwestie van leeftijd. Iedere dag van ons leven verrijkt onze ervaringen en geeft ons een eigen, unieke uitstraling. Met de jaren groeit er door alle ervaringen een kalmte, waardoor de blik vooruit helderder wordt. Vrouwen vanaf veertig stralen daardoor een waardigheid en levendigheid uit, die menig jonge vrouw nastreeft.
Ouder worden heeft zo zijn voordelen. Onze krachten veranderen bij het ouder worden en
dat heeft positieve effecten. Als de energie niet meer zo lichaamsgebonden is, kan deze worden benut voor geestelijke activiteiten. Het is een fase van een nieuw begin, waarin het sociale leven een meer belangrijke plek krijgt.
Huidveroudering is een heel natuurlijk proces. Een gezonde levensstijl, reiniging, verzorging en bescherming van onze huid zal de snelheid en intensiteit waarmee de tijd zijn sporen nalaat zeker vertragen. Het gebruik van kwaliteitsproducten met hoge concentraties aan actieve bestanddelen helpt om de huid in optimale conditie te brengen, te houden en te beschermen. U kan bij COLETTE 31, boulard terecht voor diverse huidverjongingsbehandelingen.
Met het persoonlijk advies en de expertise van COLETTE 31, boulard zal u er stralend en gezond uitzien…..op elke leeftijd!