Gelish

Semi-permanente nagellak
Heeft u al gehoord van gelish? We kunnen u alvast vertellen dat gelish werkelijk een fantastisch product is! Het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels.
Met gelish kunnen we onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel verbergen en kunnen we de natuurlijke nagel permanent verstevigen. Gelish biedt u de mogelijkheid aan van een permanente kleur (2 à 3 weken) of french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.
Met gelish hoeft u niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!
Gelish nagels brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en we hoeven het niet af te werken met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt u 14 dagen absoluut probleemloze nagels.
Kleur: € 35
French: € 40
Verwijderen oude lak voor plaatsen nieuwe gelish : € 10
Verwijderen oude lak met manicure : € 20
Gelish kan ook op teennagels